کشیدن سیگار بعد از ایمپلنت

کشیدن سیگار بعد از ایمپلنت باعث بروز چه مشکلاتی می شود ؟

در حال حاضر، ایمپلنت دندانها به عنوان یکی از راه حل‌های اصلاحی برای جایگزینی دندان‌هایی که از دست رفته‌اند، بسیار محبوب شده‌اند. . بر خلاف دندان‌های طبیعی، ایمپلنت‌ها قابلیت جایگزینی نسبتاً ضعیفی دارند و بعد از نصب آنها، مراقبت و نگهداری مناسب بسیار حیاتی است. اما سیگار کشیدن بعد از استفاده از ایمپلنت دندان‌ها چه تأثیر دارد؟  آیا تداخل بین کشیدن سیگار و نصب ایمپلنت دندان‌ها وجود دارد؟

 

سیگار کشیدن به‌عنوان یک عادت مصرفی مخرب شناخته می‌شود که موجب افزایش خطر بروز عوارض جدی بر سلامتی می‌شود. سیگار دارای ترکیبات زیادی است که اثرات منفی بر روی سیستم ایمنی بدن، فعالیت سلول‌های سالم، خونریزی و عفونت‌ها، و نهایتاً بر روی فرآیند التیام و پذیرش ایمپلنت‌ها می‌گذارد.

 

کشیدن سیگار بعد از ایمپلنت دندان می‌تواند منجر به بروز مشکلات جدی در دهان و دندان شود. در ادامه به بررسی این موضوع و اثرات منفی کشیدن سیگار بعد از ایمپلنت بر دهان و دندان می‌پردازیم.

۱. التهاب و عفونت‌ها:

سیگار زمینه‌ساز برای تشکیل التهاب و عفونت‌ها در دهان است. پس از ایمپلنت دندان، بافت‌های دهانی حساسیت خاصی دارند و مصرف سیگار می‌تواند این بافت‌ها را تحریک کند و باعث تشکیل التهاب‌هایی شود که می‌تواند به عفونت‌های خطرناک تبدیل شود.

پیشنهاد مطالعه  کشیدن بخیه دندان درد دارد؟ راهنمای جامع برای بیماران

 

بیشتر بخوانید : بهترین جراح فک و صورت اصفهان

۲. تاخیر در بهبودی:

اطلاعات جدید حاکی از این است که سیگار کشیدن می‌تواند به طور قابل ملاحظه‌ای روند التیام پس از جراحی ایمپلنت را کاهش دهد. مطالعات نشان می‌دهد که سیگار دارای تأثیرات مخرب بر روی عروق خونی می‌باشد و می‌تواند منجر به کاهش جریان خون به منطقه جراحی شده شود، که این موضوع می‌تواند روند بهبودی را کند.

۳. کاهش ماندگاری ایمپلنت:

سیگار دارای عوارض منفی بر روی بافت‌های اطراف ایمپلنت است و می‌تواند منجر به کاهش ماندگاری و عمر مفید ایمپلنت شود. از آنجا که ایمپلنت‌ها به طور مستقیم در استخوان فک تعبیه می‌شوند، لزوماً از دید بیرون قابل مشاهده نیستند و اثرات منفی سیگار بر روی آنها بی‌درنگ مشخص نمی‌شوند. اما از طریق ارزیابی‌های بالینی و تصویربرداری، می‌توان به تشخیص مسائل و مشکلات ناشی از سیگار رسید.

۴. کاهش میزان خونرسانی:

سیگار باعث تنگ شدن عروق خونی می‌شود که می‌تواند باعث کاهش خونرسانی به بافت‌های دهانی شود. این کاهش خونرسانی می‌تواند باعث تأخیر در بهبودی بعد از ایمپلنت و افزایش خطری از شکستگی آن شود.

پیشنهاد مطالعه  کیست لثه چیست؟

۵. خطر توسعه بیماری‌های دهانی:

سیگار باعث تحریک بیش از حد بافت‌های دهانی و افزایش خطر ابتلایی به بیماری‌های مزمن مختلف می‌شود. افراد که پس از ایمپلانت دندان سیگار می‌کشند، ممکن است با مشکلاتی همچون بیماری‌های لثه، پوسیدگی دندان و خرابی آن مواجه شوند.

 

نتیجه گیری:

در کل، کشیدن سیگار بعد از ایمپلانت دندان می‌تواند منجر به مشکلات  زیادی در دهان و دندان شود و برای حفظ سلامت ایمپلنت و بهبودی بهتر، توصیه می‌شود که از کشیدن سیگار پس از ایمپلانت خودداری کنید. بهترین راه برای حفظ سلامت و طول عمر ایمپلنت، دوری از خطرات و مشکلات کشیدن سیگار است با توجه به اینکه ایمپلنت دندان هزینه بالایی متحمل می‌کند بهترین راه بقاء طولانی‌مدت ایمپلانت است.

 

✅ بیشتر بخوانید : جراحی عفونت های فک و صورت

📞برای ویزیت و مشاوره با متخصصین ما در ارتباط باشید

❌ ما را در اینستاگرام همراهی کنید