ساب پریو استیل

ایمپلنت های ساب پریو استیل

ایمپلنت ساب پریو استیل چیست؟ مقایسه ااین ایمپلنت با ایمپلنت اندو استیل، فرایند کاشت ایمپلنت ساب پریو استیل چگونه است ؟ این ها موضوعاتی هستند که در این مطلب می خواهیم راجع به ان ها با شما عزیزان صحبت نماییم . در ابتدا باید بگوییم که اگر دندان پزشک شما بر این باور بود که شما گزینه مناسبی برای کاشت ایمپلنت های اندو استیل نمی باشید باید بگوییم که روش های جایگزینی برای انجام کاشت وجود دارد از جمله این روش ها که می توان نام برد : ایمپلنت ساب پریو استیل ، تقویت استخوان ، افزایش عرض تیغه استخوان ، تقویت سینوس می باشند.

ایمپلنت ساب پریو استیل چیست؟ 

در این روش ایمپلنت به جای این که ایمپلنت در داخل استخوان فک قرار بگیرد ، روی آن یا بالای استخوان فک قرار می گیرد. با این روش می‌توان از تکنیک‌های متعددی برای بازسازی استخوان، بازگرداندن زخم‌های طبیعی و ایجاد یک پایه محکم برای دندان‌های ایمپلنت استفاده کرد. این نوع یک قاب فلزی هستند که بر روی استخوان کمی نزدیک به بافت قرار می‌گیرند. همان طور که لثه‌ها بهبود می‌یابند، قاب به سمت استخوان فک می‌رود. پست‌ها، که به قاب متصل می‌شوند، از طریق لثه‌ها خارج می‌شوند. همانطور که با ایمپلنت‌های آندوسپتال، دندان‌های مصنوعی نیز به پست‌ها نصب می‌شوند.

مقایسه ایمپلنت اندواستیل و ایمپلنت ساب پریو استیل

ایمپلنت اندواستیل: این نوع ایمپلنت ها عموما از تیتانیوم ساخته می شوند پر کاربرد ترین و پر استفاده ترین نوع ایمپلنت ها می باشند. اغلب مانند یک پیچ کوچکی هستند که داخل استخوان فک قرار می گیرند. از لثه بیرون می آیند تا دندان مصندعی را نگهداری کنند.

پیشنهاد مطالعه  تفاوت ایمپلنت سوئیسی با کره ای چیست؟

ایمپلنت ساب پریو استیل : در صورتی که بیمار به ایمپلنت دندانی احتیاج داشته باشد در حالی که استخوان سالم به اندازه کافی نداشته باشد. تا آن ها را حمایت کند ، دندانپزشک ایمپلنت ساب پریو استیل را پیشنهاد می دهد این نوع ایمپلنت در بالا یا روی فک استخوان قرار می گیرد و در زیر لثه ها قرار می گیرد. و جایگزین های لثه را نگهداری می کند.

فرایند کاشت ایمپلنت ساب پریو استیل

برای ساخت و کار گذاری این نوع ایمپلنت دو فرایند جراحی نیاز می باشد. برخلاف ایمپلنت های استاندارد ، این ایمپلنت ها باید به صورت سفارشی ساخته شوند. تا متناسب با شکل استخوان هر فرد باشد.

در مرحله اول جراح بافت لثه را برش می دهد. تا استخوان استخوان زیر ان قابل مشاهده باشد . از استخوان قالب گرفته می شود و مشخص شود چارچوب ایمپلنت  قرار است کجا قرار بگیرد. سپس بافت لثه در جای خود بخیه زده می شود تا جراحی در مرحله بعد.

در مرحله بعدی بافت لثه دوباره باز می شود و ایمپلنت بر روی استخوان کار گذاشته می شود تنها قطعه ای که نقش تکیه گاه را برعهده دارد از بافت لثه بیرون می ماند و بافت در اطراف ان بخیه زده می شود. و در آخر بریج موقت روی ان قرار می گیرد. و صبر می کنیم تا جای ان بهبود یابد زمانی که لثه بهبود یافتند با عمل قالب گیری بریجی ساخته می شود که کاملا مانند دندان های طبیعی می باشد و پس از آماده شدن روی ان قرار می گیرد.

پیشنهاد مطالعه  آیا می توانم دندان خود را برداشته و ایمپلنت را در همان روز بگذارم؟

لازم به ذکر است که بگوییم برای کاشت روش های مختلفی وجود دارد که ما سعی کردیم در این مطلب از ایمپلنت ساب پریو استیل به شما عزیزان معرفی کنیم امیدوارم که به اندازه کافی از خواندن این مطلب لذت برده باشید.

 

در صورت مفید بودن مطلب زیر را با دوستان خود هم به اشتراک بگذارید.

دکتر هادی مشکل گشا

 جراح  فک و صورت اصفهان

متخصص ایمپلنت اصفهان

ارائه خدمات:

جهت اطلاع از آدرس و ساعات کاری به بخش تماس سایت مراجعه نمایید.