دوام ایمپلنت های دندانی واقعا چقدر است؟
دوام ایمپلنت های دندانی
ایمپلنتهای دندانی گزینهای عالی برای جایگزینی طولانیمدت دندان هستند که ظاهری شبیه به دندانهای طبیعی دارند و فقط نیاز به نگهداری دارند. اما ایمپلنت های دندانی معمولا چقدر دوام می آورند؟ پاسخ به این سوال تا حد زیادی به انتخاب های بیمار و بهداشت کلی دندان بستگی دارد.
فناوری درگیر در ایمپلنت های دندانی طی ده تا بیست سال گذشته پیشرفت کرده است تا جایی که شکست ایمپلنت به دلیل رد شدن یا مشکلات عملکردی بسیار نادر است. استفاده نادرست از ایمپلنت، شرایط و بیماری های پزشکی از قبل موجود در حال حاضر محتمل ترین مقصر در هنگام شکست ایمپلنت هستند.
دکتر هادی مشکل گشا ، متخصص ایمپلنت اصفهان می باشند که دارای تخصص هایی فراوانی هستند.
ایمپلنت دندان از چه چیزی ساخته شده است؟
ایمپلنت ها به دلیل اینکه از چه چیزی ساخته شده اند دوام زیادی دارند:
ایمپلنت – پست تیتانیوم یا زیرکونیایی که بهوسیله جراحی در استخوان فک بیمار قرار میگیرد و بهعنوان ریشهای برای تاج عمل میکند.
اباتمنت – اباتمنت به ایمپلنت بسته می شود و تاج را نگه می دارد.
تاج – تاج دندان مصنوعی سرامیکی است که در بالای اباتمنت نصب می شود و ظاهر و عملکرد یک دندان طبیعی را فراهم می کند.
به طور کلی تاج و اباتمنت بیشتر از خود ایمپلنت در معرض آسیب هستند زیرا در معرض قرار گرفته و به طور فعال در گاز گرفتن و جویدن غذا استفاده می شوند.
برای یافتن بهترین راه برای رفع و نگرانی در مورد این مشکل با دندانپزشک خود صحبت کنید.
ماندگاری ایمپلنت های دندانی چقدر است؟
با مسواک زدن منظم و نخ دندان کشیدن، خود پیچ ایمپلنت می تواند یک عمر دوام بیاورد، با این فرض که بیمار هر 6 ماه یکبار معاینه دندانپزشکی منظم را دریافت کند. با این حال، تاج معمولاً فقط حدود 10 تا 15 سال دوام می آورد تا اینکه ممکن است به دلیل ساییدگی و پارگی نیاز به تعویض داشته باشد.
با این حال، حفظ بهداشت عالی دندان و استفاده محتاطانه از آن می تواند عمر روکش را بیش از 15 سال افزایش دهد. محل دهان نیز عاملی برای پیش بینی عمر ایمپلنت دندانی است. ایمپلنتهای پشت دهان بیشتر در جویدن استفاده میشوند، به این معنی که احتمالاً سریعتر از ایمپلنتهای نزدیک جلوی دهان فرسوده میشوند.
مشاهده صفحه اینستاگرام متخصص ایمپلنت اصفهان.